رونمایی از سند جامع حمایت طلبی کنترل آلودگی هوا و کاهش پیامدهای آن بر سلامت

سند جامع حمایت طلبی کنترل آلودگی هوا و کاهش پیامدهای آن بر سلامت رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده محیط زیست، در فرهنگستان علوم پزشکی از سند حمایت طلبی کاهش آلودگی هوا و اثرات آن بر سلامت ( زمستان ۱۴۰۰) رونمایی شد.
 این سند که با همکاری مؤثر اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ به ویژه پژوهشکده محیط زیست ودانشکده بهداشت تدوین شده است پس از بررسی های علمی و برگزاری جلسات کارشناسی با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی بازنگری و با حضور دکتر علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده بهداشت و دکتر محمدحسین نیکنام و نمایندگان سازمان های مسئول رونمایی و منتشر شد.
انتظار می رود این سند به عنوان راهنمایی برای اقدامات اجرایی کشور در زمینه آلودگی هوا مورد استناد قرار گیرد.

برای دریافت "سند جامع حمایت طلبی کنترل آلودگی هوا و کاهش پیامدهای آن بر سلامت" اینجا کلیک کنید.