سی و دومین نشست از مجموعه جلسات گفت و شنود با عنوان «تغییر اقلیم و کیفیت هوا» برگزار می گردد.

سی و دومین نشست از مجموعه جلسات گفت و شنود گروه پژوهشی تغییر اقلیم و سلامت پژوهشکده محیط زیست و "مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت "، مرکز تحقیقات مشترک پژوهشکده محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی دزفول با عنوان "تغییر اقلیم و کیفیت هوا"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده محیط زیست، سی و دومین نشست از مجموعه جلسات گفت و شنود گروه پژوهشی تغییر اقلیم و سلامت پژوهشکده محیط زیست و "مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت "، مرکز تحقیقات مشترک پژوهشکده محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی دزفول با عنوان "تغییر اقلیم و کیفیت هوا" مورخ 1401/3/30 از ساعت 9 الی 11 در محل خیابان پورسینا، دانشکده بهداشت ساختمان شماره 2 طبقه سوم سالن جلسات برگزار می گردد.

جهت حضور در تالار مجازی نیز می توانید از طریق لینک زیر وارد شوید: