مصاحبه با دکتر محمد صادق حسنوند در مستند «فرصت‌های سرآمدی در آموزش و پژوهش»

دکتر محمدصادق حسنوند: مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه، مشاور دفتر سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه است.

رییس مرکز تحقیقات آلودگی هوا وابسته به پژوهشکده محیط‌زیست دانشگاه در مصاحبه با مستندسازان فرصت های سرآمدی در آموزش و پژوهش دانشگاه، مأموریت اصلی این مرکز را شناخت عوامل خطر محیطی، ارتباط آن‌ها با سلامت انسان‌ها و در گام آخر، ارائه راهکارهای پیشنهادی برای رفع مشکل آلودگی هوای کشور به سیاست‌گذاران و بالا بردن سطح آگاهی و حساسیت جامعه نسبت به آن عنوان کرد و افزود: آلودگی هوا پنجمین عامل مؤثر بر میزان مرگ‌ومیر افراد در کشور است. تأکید ما این است که با ترجمان دانش تحقیقاتمان را به کف جامعه ببریم و مشکلی را در کشور حل کنیم. همچنین مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه به‌عنوان مشاور دفاتر سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه است. محققان و استادان مرکز این چابکی را دارند که در تمامی موضوعات جدید مربوط به آلودگی هوا با سایر مراکز داخلی و خارجی همکاری کنند. در پاندمی کووید 19 این مرکز با همکاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) توانست اولین تحقیقات هوابرد بودن سارس کووید 2 را در خاورمیانه منتشر کند. واقعیت این است که در پاندمی کرونا از طریق کاهش ترددها و جلوگیری از هدررفت انرژی، انتشار آلودگی هوا در کشور کاهش یافت.

برای دریافت کامل فایل مصاحبه اینجا کلیک کنید.