وضعیت ناسالم کیفیت هوای آزاد شهر تهران

ناسالم

غلظت ذرات معلق هوای آزاد شهر تهران به شش برابر مقدار رهنمودی سازمان جهانی بهداشت رسید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران، شاخص کیفیت هوای آزاد شهر تهران در 28 آذر ماه 1396 طی 24 ساعت گذشته منتهی به ساعت 14 معادل 200 بوده است که این وضعیت تحت عنوان "ناسالم" شناخته می شود. براساس نتایج سنجش کیفیت هوای شهر تهران، میانگین 24 ساعته غلظت ذرات معلق هوای آزاد با قطر آئرودینامیکی کمتر از دو و نیم میکرومتر تقریباً 6 برابر مقدار رهنمودی سازمان جهانی بهداشت بوده است.

با توجه به شرایط ناسالم کیفیت هوا توصیه می گردد افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی، کودکان، سالمندان و خانم های باردار باید از فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل اجتناب ورزند. افراد دیگر باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.