گفتگوی دکتر حسنوند، رییس مرکز تحقیقات آلودگی هوا، با جام جم درخصوص افزایش چشمه‌های گرد و غبار در تهران

افزایش چشمه‌های گرد و غبار در تهران

افزایش چشمه‌های گرد و غبار در تهران | روزهای آلوده در پاییز اوج می‌گیرد؟

به گزارش جام جم آنلاین و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده محیط زیست، دکتر محمدصادق حسنوند رییس مرکز تحقیقات آلودگی هوا پژوهشکده محیط زیست در گفتگو با جام جم آنلاین در خصوص افزایش چشمه‌های گرد و غبار در تهران عنوان می‌کند:

افزایش غلظت ذرات معلق PM10 و PM2.5 سبب آلودگی هوای استان تهران شده است.‌

او با اشاره به اینکه در روزهای اخیر توفان گرد و غبار غلظت ذرات معلق را افزایش داده است، توضیح می‌دهد: در این بین نقش منابع متحرک را نیز نمی‌توان ندیده گرفت. اما بخشی از ذرات معلق نیز به دلیل توفان‌های گرد و غبار است که ‌ منابع آن در استان‌ های مجاور و یا خارج از کشور قرار دارد.

دکتر حسنوند با اشاره به اینکه چشمه‌های تولید گرد و غبار در استان تهران نیز فعالتر شده است، می‌گوید: افزایش چشمه‌های گرد و غبار سبب شده که شاخص آلودگی هوا برخی مواقع از عدد 300 نیز بالاتر برود‌.

رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره اینکه سهم منابع داخلی و خارجی گرد و غبار چقدر است؟ عنوان می‌کند: مطالعه جدیدی در این خصوص انجام نشده است و براساس نتایج مطالعات قدیمی می‌توان گفت سهم منابع تولید گرد و غبار در شهر تهران حدود 26 درصد است‌.