لیست اخبار صفحه :5
برگزاری نشست هم اندیشی مشترک مرکز تحقیقات آلودگی هوا، شرکت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایران خودرو (ایپکو) و دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران

نشست هم اندیشی مشترک مرکز تحقیقات آلودگی هوا، شرکت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایران خودرو (ایپکو) و دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران برگزار شد.

سی و دومین نشست از مجموعه جلسات گفت و شنود با عنوان «تغییر اقلیم و کیفیت هوا» برگزار می گردد.

سی و دومین نشست از مجموعه جلسات گفت و شنود گروه پژوهشی تغییر اقلیم و سلامت پژوهشکده محیط زیست و "مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت "، مرکز تحقیقات مشترک پژوهشکده محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی دزفول با عنوان "تغییر اقلیم و کیفیت هوا"